Feestweek 2022

De Feestweek vindt plaats van 12 t/m 19 augustus 2022. Het terrein achter De Groot Drukkerij (weiland) wordt hiervoor gebruikt. Er komt een feesttent te staan met speciale plein voor de foodtrucks.

Op deze pagina is de laatste informatie te vinden. Ook op Facebook zullen we nieuwsberichten plaatsen.

Thema

Thema van deze feestweek is: Food&Fun

Programma

We organiseren met alle buurtverenigingen een Foodtruckfestival op zaterdag 13 augustus. Er komt een verlichtingsweek waaraan alle buurtverenigingen deelnemen. De kerk is gevraagd voor een activiteit op de zondag(middag).

Verlichtingsweek

Elke avond (behalve zondag) wordt het dorp feestelijk verlicht door buurtverenigingen en bewoners (in ieder geval tussen 21-24 uur). Elke wijk mag zijn eigen invulling en eventueel thema gebruiken. Iedereen houdt rekening mee met de wegenwet (hoogte/breedte ect.) en dat het stormbestendig is. Er zijn 2 prijzen te winnen: De mooiste buurt van Goudriaan en de mooiste tafereel/tuin van Goudriaan.

Route verlichtingsweek 2022, de Oranjevereniging zorgt voor de borden langs de weg, waar nodig is.

Foodtruckfestival – zaterdag 13 augustus 2022

Elke buurtvereniging maakt en versiert een eigen foodtruck en zorgt voor de zaterdagavond ook zijn eigen eten. Want op de zaterdagavond eten we met het hele dorp bij en in de feesttent. Het opbouwen van de foodtruck mag vanaf 15.00 uur gebeuren. En (onder voorbehoud) starten we 17.00 uur met deze avond. De Oranjevereniging gaat zorgen voor een gezellige plein waar de foodtrucks zullen staan. We gaan een stroompunt regelen bij de foodtruck, maar dan willen we wel weten wat er aangesloten kan worden (om uitval te voorkomen). De rest van de feestweek mag de foodtruck blijven staan op het terrein en mag er zelfs doordeweeks verkoop en/of gebruik van gemaakt worden door de buurtverenigingen. Dit kan van 17-20 uur, daarna hebben we onze eigen eetpunt die gebruikt kan worden. Het is niet toegestaan om zelf drinken of drank mee te nemen, er is namelijk een bar in de feesttent.

In 2019 hebben we deze video gemaakt, leuk om terug te kijken!